2. huhtikuuta 2016

Kummitus-Rochelle

Moi, pitkästä aikaa :) Mitens teidän pääsiäinen meni? Itse käytin luksukselta tuntuneet neljä vapaapäivää lähinnä ulkoiluun ja bingesin koko Aupairit Australiassa -sarjan (ja tietenkin myös Temptation Islandin ekat jaksot :'D). Mut oon tehnyt vähän jotain kustomijuttuja samalla, niin ehkä saisin jonkun valmiiksi pian. En oo vaan ollut oikein kuvaustuulella viimeaikoina.

Anyway, teen vähän rästiin jääneitä postauksia nyt pois alta ja tänään ajattelin esitellä Haunted / Getting Ghostly -linjan Rochellen, koska mulla on tapana esitellä täällä kaikki mun uudet Rochellet.


Kyseinen nukke on siis viime vuonna myyty Walmartin ekslusiivi, joka ei ikinä tullut Suomeen. Kitty-postauksessa taisin jotain mainitakin, että vuoden 2015 Walmart-exclut olivat jotenkin omituisesti jakaantuneet, sillä samoin kuin SU Kittyä ei tätä Rochelleakaan ole näkynyt jenkeissä läheskään kaikkialla. Omani saapui niinkin kaukaa kuin Australiasta. Dollarin kurssi oli euroon nähden niin ikävä, että oli halvempaa tilata ausseista kuin jenkeistä, mikä on ehkä vähän sairasta...

Jos joku ei ole Haunted-leffaa (suomeksi Vain Kummituksille) nähnyt, niin siinä Monster High -tyttöset muuttuvat väliaikaisesti kummituksiksi. Siksi Getting Ghostly -linjan nuket näyttävät hieman erilaisilta kuin yleensä. Linjan nukeilla on hieman vaaleampi  ja jotenkin utuisempi väritys kuin yleensä.

Pastellinvärisistä hiuksista aina paljon plussaa <3 

Jostain syystä Monster High'ssa kummitusteemaan yhdistetään usein silmien poikki kulkeva raita, kaikilla kummituksiksi muuttuvilla tytöillä on siis tällainen "maski". Rochellen kulmakarvat ovat myös vaaleamman väriset kuin normaalisti. En aluksi huomannut, että nuken pupillit ovat myös vaaleammat, mietin vain että jotain poikkeavaa nukessa oikein on. Omistan myös saman linjan Twylan ja senkään pupillit eivät ole mustat, joten hailakat pupillit ovat näköjään myös joku tämän linjan juttu...


Myös ihonväri on vaaleampi kuin yleensä, melkein valkoinen. Luonnossa kuitenkaan nukke ei näytä niin radikaalisti eri sävyiseltä muihin verrattuna,

Kummituksiin liittyy tietysti myös ketjut, ja niitä koko linja onkin täynnä. Rochellen yksi teemoista on normaalistikin Fleur-de-lis, mutta tämä asu tuntuu pohjautuvan lähes kokonaan kyseisen kuvion ja ketjujen yhdistelemiseen.

Fleur-de-lis + ketjut näkyvät vyössä ....

(myös kauluksesta muodostuu fleur-de-lis)

 .... korviksissa

(basic-version jälkeen muuten ensimmäinen Rochelle, jolla on korvikset.)

... sekä kengissä



En muista ollenkaan, oliko tiimalasit loppujen lopuksi missään erityisessä osassa Haunted-leffassa, mutta jokaisella Getting Ghostly -nukella on tällainen tiimalasi-rannekoru:


Lisäksi koska Rochelle on ekslusiivi, sen mukana tuli myös tiimalasi, jonka voi laittaa omaan ranteeseen:


Ihan kiva, mutta tuskin tulee käytettyä :'D

Rochellen mukana tuli myös päiväkirja, joka unohtui näköjään kuvista.

Tykkäisin muuten tästä nukesta ihan älyttömän paljon, mutta itseäni hieman ärsyttää eri sinisen sävyjen käyttö sekaisin. Ständi, kengät, sekä nuken että itselle tuleva tiimalasikoru ovat kaikki eri sinisestä muovista. Lisäksi mekon päällä on turkoosi harso. Jotkut värikoodausnatsit ei nyt arvosta tällaista kaaosta. Tällä nukella olisi niin kaikki mahdollisuudet olla ihan super-ihana, jos kokonaisuutta olisi hieman enemmän ajateltu.

Pakko vielä mainita, että turkoosin harson (jossa on vielä jotain kuvioita voi ei) alla on simppeli kotelomekko, jossa on aivan ihanaa kangasta! Toivoisin niin paljon, että Mattel tekisi joskus jonkun budjetti-Chellen, jolla olisi joku ihan yksinkertainen mekko tästä kankaasta <3


Ettei ihan mene dissaukseksi, niin pakko sanoa että tämä Rochelle ei ole mielestäni yksi parhaista, mutta ei todellakaan siellä huonoimmassa päässä. Lähinnä vaan ärsyttää, kun tää on niin lähellä täydellistä, mutta sitten ei kuitenkaan.

Getting Ghostly on kuitenkin mielestäni yksi kivoimmista linjoista, myös Draculaura ja Clawdeen ovat tästä linjasta tosi kivoja, vaikka en omistakaan niitä.


Mun lempparit kummituksina <3 

4 kommenttia:

  1. mä niin haluaisin ton rochellen ;_; en ole vieläkään raaskinut tilata kun hinta on niin hirveä. samoin se biitsi rochelle, maksaa ihan sikana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuntuu että lähes kaikki Rochellejulkaisut on viimeaikoina olleet jotenkin vaikeasti saatavilla. Missä kaikki (SUOMEENKIN TULEVAT) budjetti-Chellet? Tyttö on aina jossain tuplapakkauksessa tai jonkun kaupan exclu.

      Itseltäni löytyy onneksi kaikki tähän mennessä julkaistut Rochellet.

      Toivottavasti löydät jostain haunted- ja biitsiversion edullisesti <3

      Poista
  2. Minä en pääse yli noiden kummitusten pesukarhumaisesta silmämaskista. En sitten mitenkään. Sääli kun muuten ovat niin kauhean kauniita.
    Monsterien kanssa käy liian usein niin että periaatteessa kaunis ja mietitty nukke onkin viime hetkellä kuorrutettu kummallisilla harsoilla, liehukkeilla ja muutta turhalla joloin lopputulos on sillisalaattimainen. Yritän aina metsästellä simppelimpiä versioita juuri tästä syystä. Seniorikerääjä ei oikein myöskään jaksa ilahtua noista tarvikkeita ja kylkiäislahjoista... Mahtuuko tuommoinen rannetiimalasi muuten aikuisen ranteeseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua pesukarhumaskit ei sinänsä häiritse ja ne on musta ihan makeen näkösiä, mutta oon vaan ihmetellyt että onko tuo lookki joku yleinenkin kummituksiin liittyvä asia.. Kun PowerGhouls-Spectrallahan on tuollainen maskimeikki kanssa.

      Mua ei häiritse niinkään yksityiskohtien määrä, vaan just se et käytetään sekaisin värejä, jotka ovat todella lähellä toisiaan mutta eivät kuitenkaan samaa sävyä. Se vasta luokin sillisalaattilookin. Muutenkin ärsyttää, että MH:n designtiimi on nykyään keksinyt että Rochellen alkuperäistä väripalettia ei tarvitse noudattaa, "turkoosi tai vaaleansininen who cares?"

      Joo sama, nuo itselle laitettavat korut on kyllä semi-turhakkeita. Muistaakseni taisin tuota tiimalasikorua koittaa ja et se olis sopinut, mutta mulla onkin sellaiset tikun paksuiset ranteet eli voi olla et ei ihan keskivertoaikuisen käsikoruksi käy :'D

      Poista