29. elokuuta 2014

MH: Zombie Rochelle

Taas on vierähtänyt turhan pitkä aika viime päivityksestä. Mut tänään jaksoin viimein kuvailla vähäsen. Sorry, tää venähtää sit pitkäksi.

Mun uusin monsteritulokas on siis Zombie Shake -linjan Rochelle. Mulla on jollain tapaa pakkomielteinen tapa kerätä samanlaisia asioita. Monster High -nukeista kerään "pääasiassa" vain ja ainoastaan yhtä hahmoa eli Rochellea (Esim. ystäväni haluaa, että hänen kokoelmassaan on vain 1 nukke per hahmo). Eläinfiguureissakin tykkään että mulla on mahdollisimman monta erilaista saman lajin edustajaa, esimerkiksi tapiireja ja okapeja. Eli uusi Rochelle oli siis vähän niinkuin pakkohankinta mulle.

Zombie Shake -linjaan kuuluu kaksi tuplapakkausta, eli Venus McFlytrap & Rochelle Goyle sekä kissakaksoset Meowlody & Purrsephone (joiden keräämistä myöskin _harkitsen_). Linja perustuu tähän webisodiin.

Valitettavasti mulla ei oo pakkauksen Venuksesta ollenkaan kuvia, koska ostimme pakkauksen kaverini kanssa puoliksi.

Kokonaisuudessaan nukke näyttää siis tältä:

Uuden käsimuotin ansiosta zombie-Rochelle voi tanssia Thrilleriä.
(yleensä olisin photaroinut noi vanhan talon ikkunalaudan kulumat pois, mutta tähän lookkiin sopii vähän rähjäisyys :D)

Zombie Shake -linjassa olevat hahmot on yllättäen suunniteltu elävien kuolleiden näköisiksi, noudattaen hahmon omaa erityistä estetiikkaa. Rochellella se tarkoittaa halkeillutta kiveä. Alun perin en ollut kovin innoissani tästä, koska halkeama-ideaa on käytetty todella monessa customissa.
(Btw, tykkään custom-nukeista, mutta en pidä varsinaisesti yhdestäkään Rochellecustomista, koska Rochelle on *täydellinen* valmiiksi.). 


Nuken asusteista myös hiuspanta noudattaa zombie-estetiikkaa. 

Aivopanta on sinänsä ihan söpö, mutta mielestäni se vie liikaa huomiota pois siitä, että Rochellella on ensimmäistä kertaa pinkin ja turkoosin lisäksi myös mustia raitoja hiuksissa. Hiukset on muutenkin aika massiiviset ja villit. 




Rochellen kengät näytti mun mielestä alkuun hyvin paljon samalta kuin sig-version kengät, mutta niissä onkin ihan älyttömästi yksityiskohtia (joita ei näy kuvassa SORRY). Mukana tuleva laukku on aika perus, Rochellen ranskalaisuutta korostava.


Tällä versiolla taitaa olla vain yksi täysin kierrätetty asuste, signature-version rannekoru on jälleen kerran käytössä. Toisen käden vaaleansininen rannekoru on uudella muotilla (näkyy kuvassa 1).

"Halkeamia" löytyy naamasta, käsivarresta ja säärestä

Mekon tylliosuuden alla on yksityiskohtainen printti, jossa on jälleen viittauksia ranskalaiseen arkkitehtuuriin (jota muuten rakastan).  


Itseasiassa jo ennen kuin Zombie Shake -Rochelle julkaistiin, olin jo vähän niinkuin päättänyt että tää on mun vähiten lempparinukke ja vaan sellainen "pakko-ostos". Syyt mun jyrkkään tuomioon on vaatteiden ja asusteiden värit. Ne ei noudata yhtään Rochellen aikaisempaa palettia. Vaaleansininen ja aniliini ei ole yhtä kuin pinkki ja turkoosi. Väreillä ihmeisesti haluttiin viestiä vähän synkempää lookkia kun on kerta zombiteema. Se ei kuitenkaan täysin selitä sitä, että Venuksella on edelleen omat teemavärinsä ja kissakaksosilla hallitsevat värit ovat yhä punainen, musta ja valkoinen (ainoana lisänä sininen).

Mielestäni Monster High -nukeissa yksi siistein juttu on juuri se, että vaikka ei olisi ikinä aikaisemmin nähnyt vaatetta tai asustetta, on helppo tunnistaa kenelle se kuuluu. Esimerkiksi löysin yksi päivä koiraa ulkoiluttaessani pienen muovinpalasen maasta ja tiesin HETI että se on Jane Boolittlen korvis, vaikka en ollut varsinaisesti Janen korviksia tutkinutkaan.

Pelkäsin oikeasti, ettei zomppari-Rochelle sopisi mun muiden chellejen joukkoon ja että se erottuisi liikaa muista. Mutta nyt kun oon laittanut sen omiensa joukkoon, huomaankin että ZS-Rochelle täydentääkin kokoelmaani ja erottuu joukosta vain positiivisesti. En edelleenkään oo ihan samaa mieltä noista väreistä, mutta tykkään tästä nukesta ihan älyttömästi, nyt kun omistan sen.

(Scaris on niin sassy)

Ajattelin, että Rochellejen kerääminen olisi suht turvallinen valinta, koska hahmo on sivuhahmo, eikä uusia nukkeja tulla julkaisemaan niin usein kuin päähenkilöistä. No ihan kiva, mutta mun omistamien kuuden version lisäksi markkinoilla on tällä hetkellä vielä yksi (Ghoul Talk -tuplapakkaus, josta aion sortua myös Catrineen D: ) ja tiedossa olevia julkaisuja on vielä kaksi. Apua Mattel rajoittakaa nyt hetkeksi ja julkaiskaa vaikka pari Ghouliaa vaihteeksi.  

Mutta positiivinen seikka on se, että Rochellen design on menossa siihen suuntaan kuin haluan, eli pastellisempaan. Pinkki ja turkoosi on jees, mutta vaaleanpunainen ja mintunvihreä on vielä enemmän jees. Zombie Shake on kiva, mutta toivottavasti jää ainoaksi darkkis-chelleksi :D

2 kommenttia:

  1. Saisikohan aivot irti pannasta? Panta on jees, mutta en nyt välitä liikaa zombie - teemasta. En ole uskaltanut vielä itse yrittää repiä sitä irti.

    Jouluksi pitäisi ilmestyä se Scarisian Vacation - tuplapakkaus (Roch + Garrott) ja Haunted Rochellesta on artwork olemassa...Kenties exclusive, kun ei ole sen enempää tietoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itseasiassa uskon että aivot saattais lähteä suht helpostikin irti (samalla lähtee kyllä se tyllihärpäke), koska ne ei oo samaa muottia pannan kanssa. Mua häiritsee noi tyllit enemmän kuin itse aivot :D

      Ai mitä siis se Scaris-treffijuttu tulee jo jouluksi?! Noo luulin et se tulis vasta ens vuonna! Mun rahat! :D
      Haunted Rochellesta on myös vuotanut kenkien protot. Haluun niin nähdä sen nuken, koska muiden vakkarihahmojen Haunted-versiot on olleet mielestäni upeita. <3

      Poista